Brichete rumegus

Brichete rumegus

1.590,00 lei

STOC PERMANENT!

pentru mai multe detalii sunați la nr de tel. 0745 087 067

 

Brichete din rumegus RUF, 100% din lemn de fag, fara lianti, cu putere calorica mare. Un pachet contine 12 bucati si are 10 kg. Dimensiuni bricheta RUF: lungime aprox: 155mm, latime aprox: 90 mm, inaltime aprox: 65 mm, cenusa rezultata sub 1%, putere calorica 5.2 kWh/kg, umiditate 2.3%

Fabricate din lemn 100% pur, fara lianti, sunt potrivite pentru toate cuptoarele sau pentru sobe de teracota, cazane, cuptoare de incalzire centrala, cuptoare de incalzire continua, precum si pentru seminee deschise care pot fi incalzite cu lemn.

● Putere de incalzire foarte mare
● Protejeaza clima prin neutralizarea CO2-ului
● Depozitare simpla si economica datorita formei brichetelor si a ambalajului
● Cenusa<1% ( care poate fi folosita ca fertilizator excelent pentru gradina)

MANIPULARE SI DEPOZITARE
Arderea brichetelor de rumegus trebuie efectuata numai in seminee care sunt adecvate si permit o astfel de ardere ( respectati manualul de utilizare al cuptorului). Pentru a aprinde brichetele din rumegus trebuie sa existe deja un foc de baza in cuptor. In timpul arderii, deschideti complet regulatorul de alimentare cu aer redus.Dupa aproximativ 15 minute, daca este necesar, reduceti alimentarea cu aer. Brichetele din rumegus trebuie depozitate intr-un loc uscat, atentie!! In loc umed, este posibil ca brichetele din rumegus sa macereze. Nu lasati brichetele din rumegus la indemana copiilor. Nu aprindeti focul in incaperi inchise, asigurati suficienta circulatie a aerului, nu aprindeti focul cu lichide usor inflamabile: whitespirt, benzina, etc. Nu ardeti ambalajul din plastic.

Un palet contine 96 de pachete de 10kg – adica 960 kg, greutate cu palet aprox 1000 kg.

– Transport lei/pal in Oradea si imprejurimi maxim 20 de km de Oradea, pentru restul localităților preț foarte avantajos.
– Brichetele din rumegus vă putem transporta in judetul Bihor, Arad și Timiș la un pret foarte avantajos.

– Va rugam sa ne sunati la 0745 087 067 sau sa ne contactati prin Whatsapp inainte de a plasa comanda.

Oferta pret

Completeaza formularul de mai jos pentru a solicita  o cerere de oferta sau a putea fi contactat in vederea unei discutii. Te vom contacta in cel mai scurt timp posibil de la trimiterea mesajului.