Despre noi

Construim din busteni rotunzi din lemn de pin cu diametrul  de 160mm, 180mm, 200mm sau 220mm debitati la mm in fabrica, tratati antiseptic si antifoc, garantie 10 ani:

Lucrand cu noi, nu doar construiti o casa din busteni rotunzi, ci construiti casa visurilor dumneavoastra. Casele din busteni rotunzi sunt solicitate de clienti, datorita eficientei costurilor si a practicitatii, combinate cu un aspect uimitor. Proiectele noastre de case din busteni rotunzi demonstreaza combinatia de functionalitate, ecologie, confort si tehnologie moderna. Putem proiecta si construi case din busteni rotunzi la cheie, in functie de preferintele si ideile clientilor. Suntem printre putinii furnizori din Romania care va ofera case din busteni rotunzi debitati la milimetru in fabrica. Controlam strict calitatea si toate etapele de productie si constructie, care se desfasoara in conformitate cu toate cerintele si standardele tehnice.

Tehnologia de constructie utilizata:

In echipamentele de precizie din fabrica, de prelucrare a bustenilor, este realizata o sectiune transversala circulara pe lungimea busteanului, apoi se taie o canelura lunara de compensare. Santul de compensare amelioreaza stresul intern in bustean si previne aparitia fisurilor de contractie in bustean. Apoi fiecare bustean este tratat antiseptic si antifoc. Cand proiectul este finalizat,  se realizeaza o preasamblare in fabrica, iar fiecare bustean este etichetat.

Tipuri de busteni rotunzi:

Busteni cu Ø de 160mm

grosime recomandata pentru constructii din busteni utilizate pe timp de vara, grosime potrivita pentru foisoare, locuri de joaca, pergole, magazii, garaje

Busteni cu Ø de 180mm

grosime recomandata pentru constructii din busteni utilizate pe timp de vara: hoteluri, saune, restaurante

Busteni cu Ø de 200-220 mm

grosime recomandata pentru constructii din busteni cu utilizare permanenta. Casele din busteni rotunzi cu pereti cu grosimea de 220mm au o conductivitate termica echivalenta cu un perete de caramida de 98 cm.

Avantaje casa ecologica din busteni rotunzi:

Testimoniale